Return to site

Godišnji rezultati Ekonomik Accountants-a za 2018. godinu poboljšani za 77%.

Godišnji rezultati Ekonomik-a za 2018.

Konačni rezultati za 2018. godinu Ekonomik grupe, koja uključuje accountants d.o.o. i ekonomik asset management d.o.o., pokazuju nastavak na putu rasta.

„www.ekonomik.co, ako odlučite da radite sa najboljima“

Odlučili smo da prodamo ekonomik staff leasing d.o.o. tokom 2018. godine, kako bismo stavili fokus na snažno rastuću bazu klijenata u oblasti računovodstva i srodnim djelatnostima. Racionalizacija i pojednostavljenje portfolija nam je omogućilo jačanje kvaliteta usluge i podstaklo je značajan rast njenog jezgra.

Ukupni rezultati pokazuju da su neto prihodi iz godine u godinu (u hiljadama eura) porasli za 77%, sa 539 hiljada u prethodnoj godini, na 955 hiljada u 2018. godini. EA je povećala operativni prihod za +110%, u odnosu na prethodnu godinu, na 696 hiljada, što je najjači rast iz godine u godinu u istoriji kompanije, pa su njeni poslovni rezultati više nego udvostručeni. EAM operativni prihodi su porasli za +36%, na 259 hiljada. Ukupna sredstva kompanije za 2018. godinu iznose 579 hiljada, a kombinovani operativni neto rezultati su 34,5%, što odgovara 330 hiljada.

S obzirom na to da težimo da budemo vodeća računovodstvena kompanija u Crnoj Gori, koja pruža nenadmašne, superiorne računovodstvene usluge, po pristupačnim i primamljivim cijenama, u drugoj polovini godine stavljamo fokus na stabilnost, kontrolu i dalje poboljšanje kvaliteta.

U 2018. godini, tržišta su bila promjenljiva u određenim segmentima, a renomirane domaće i strane kompanije su došle na naš prag. Tokom cijele godine bili smo u mogućnosti da usmjeravamo naš portfolio klijenata na veću, širu i jaču bazu. Dodatno smo optimizovali ukupan učinak, što se vidi u sveukupnom zadovoljstvu klijenata, a što oduvijek predstavlja nas glavni prioritet.

Jacco Landsmeer

Partner Ekonomik Accountants d.o.o.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK