Return to site

Ekonomik Accountants otvara novo sjedište na proljeće 2020.

Novo sjedište u Podgorici.

S obzirom da se poslovni rast Ekonomik Accountants-a nastavio tokom godina, vrijeme je za promjenu sadašnjeg sjedišta i preseljenje u veći objekat, kako bi se zadovoljile potrebe naših zaposlenih i veličine poslovanja.

Na proljeće 2020. godine, otvorićemo vrata novog objekta u centru Podgorice. Kancelarije će biti smještene u srcu grada Podgorice, u Kraljevskom parku, između hotela Hilton, hotela Nikić i Muzičkog centra Crne Gore.

Nove i moderne prostorije imaju komforno označena parking mjesta za klijente tačno ispred ulaza i omogućavaju moderne, velike otvorene i zatvorene kancelarije, sa nekoliko sala za sastanke, lijepim salonom i kafe barom, prostranom kantinom i terasama.

Naše klijente dočekujemo sa „radnim“ salonom u kojem mogu da popiju svježu kafu ili čaj i po potrebi dopune svoj laptop, a ako je potrebno, tu je i „visoka“ neformalna sala za sastanke za veću privatnost. Osim toga, u prizemlju se nalaze naši sudski stručnjaci.

Računovodstveni tim i menadžment možete naći na prostranom prvom spratu, kao i njihove sopstvene sale za sastanke za njihove klijente i veliku kantinu, koju mogu koristiti svi koji vole i žele pauzu, ručak ili neformalni razgovor.

Kao kompanija nastojimo da na optimalan način optimizujemo radne uslove, kako bismo omogućili komfor našim ljudima i stvorili funkcionalno, prijatno i kvalitetno radno okruženje za sve, uključujući naše klijente, a vjerujemo da će novo sjedište učiniti upravo to.

Zvaničan datum otvaranja biće objavljen u januaru 2020.

Srdačan pozdrav,

Ivana Djurasevic, Managing Director

 

 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK