Return to site

ADMINISTRATIVNI ASISTENT,

Herceg Novi, M/Ž

ADMINISTRATIVNI ASISTENT,

Herceg Novi, M/Ž

U ime našeg klijenta, GRAĐEVINSKE KOMPANIJE ALUCON D.O.O., koja ima značajan udio u radovima na projektu PORTONOVI, jadranskoj ultra premijum rizort destinaciji, vrijednoj preko 650 miliona eura, ažimo administrativnog asistenta M/Ž za upravljanje kancelarijom, nadzor osoblja i obavljanje poslova višeg menadžmenta.

Tražimo osobu koja je efikasna i koja je timski igrač. Od suštinske važnosti za ovu poziciju je sposobnost multitaskinga, uz održavanje složenih rasporeda i upravljanje administrativnom podrškom. Idealan kandidat za ovaj posao je snalažljiv, dobro rješava probleme i organizovan je. Ključno za uspjeh na ovoj poziciji je osiguravanje neprekidnog, blagovremenog završetka obima posla.

  • Upravljanje radnim tokom, uz svakodnevno dodjeljivanje zadataka ostalim administrativnim zaposlenima, osiguravajući da se rokovi poštuju i da se posao pravilno završi.
  • Implementacija i nadzor programa u skladu sa uputstvima menadžmenta, kao i nadgledanje programa do njihovog završetka.
  • Generisanje izvještaja, kada je to potrebno.
  • Preuzimanje odgovornosti za održavanje kancelarijske opreme, uključujući računare, mašine za kopiranje i faks mašine.
  • Održavanje kancelarijskog materijala, uz provjeravanje zaliha i stavki porudžbine.
  • Odgovaranje na pitanja i zahtjeve za informacije odgovaranjem na dolazne pozive, e-mail-ove i preuzimanje drugih dužnosti recepcionera, kada je potrebno.
  • Komunikacija sa računovodstvenom firmom, carinom i bankama.
  • Pored crnogorskog, obavezan je i engleski jezik.

Mjesto rada je Herceg Novi, gradilište projekta Portonovi.

Ako ste zainteresovani i posjedujete navedene kvalifikacije, pošaljite nam svoju prijavu ODMAH, a najkasnije do četvrtka, 16.08., na: kontakt@ekonomik.me ili pozovite + 382 68 222 188.

If you are qualified and interested, please send us your application IMMEDIATELY and not later than Thursday 16.08 to contact@ekonomik.me or call + 382 68 222 188.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK